PROGRAM INSCRIERI
Luni 13:30-18:00
Marti 09:00-13:30
Miercuri 13:30-18:00
Joi 09:00-13:30
Vineri 07:45-13:30
Va rugam sa respectati programul de inscrieri!
PERFORMANTA

Instructori pentru
Performanta si Excelenta

InfoAcademy exceleaza prin ansamblul instructorilor sai : certificati pe nivelul professional ( CCSP, CCNP, CCIP ), cu mare experienta practica, cu talent pedagogic, pasionati, generosi. Detalii>>
ATENTIE! Cei ce doresc sa urmeze unul sau mai multe cursuri Cisco sunt rugati sa se inscrie online. Inscriere on-line
informatii
Infoacademy

Cisco Networking academy programAvantaje oferite de InfoAcademy

InfoAcademy sustine performanta prin module gratuite si prin reduceri la pretul cursurilor. Numarul celor care pot beneficia de program este nelimitat.

Avantaje educationale

Avantajul de a invata retelistica de la instructori acreditati, cu o bogata experienta practica in mari companii de telecomunicatii

  -   competenti (cu studii superioare si cu certificari CISCO, SUN, CompTIA care atesta un nivel de cunoastere solid si certificat )
  -   cu experienta (toti instructorii Infoacademy lucreaza in domeniul retelisticii si au cel putin 3 ani experienta)
  -   generosi (vor sa spuna ceea ce stiu si pun suflet in ceea ce fac)
  -   cu talent pedagogic.

Avantajul imbinarii predarii clasice cu cea moderna.

Avantajul sistemului e-learning (examenele se dau on-line de oriunde si in ritm propriu; documentatia CISCO poate fi accesata on-line de oriunde si in ritm propriu)

Avantajul de a invata multe lucruri utile, in plus fata de documentatia oficiala, asa incat absolventii InfoAcademy sa fie capabili sa profeseze in domeniul pentru care au fost instruiti (InfoAcademy are o programa aditionala care cuprinde notiuni necesare in domeniul networking)

Avantajul de a beneficia de pregatire speciala in scopul obtinerii certificarilor internationale (CISCO/CCNA/Wireless/CCNP, SUN, CompTIA)

Avantajul de a face practica pe echipamente CISCO (Routere, Switchiuri, PIX, AP, WB etc)

Avantajul de a invata retelistica in cadrul unei academii "cu nume" - angajatorii autohtoni recunosc calitatea pregatirii efectuate la InfoAcademy, cea mai buna academie din Europa Centrala si de Est si intre primele 100 din lume din peste 10000 dupa numarul de specialisti pregatiti.

Avantaje financiare

  -  reduceri majore pentru elevi, studenti, masteranzi, doctoranzi la zi
  -  reduceri majore pentru someri
  -  reduceri pentru absolventii Infoacademy care obtin certificari internationale si vor sa continue pregatirea in cadrul InfoAcademy
  -  reduceri pentru prietenii Infoacademy (cei care propaga imaginea Infoacademy prin cunostinte, atitudine, certificari si ii aduc beneficii substantiale de imagine)

Informare !

InfoAcademy dispune de programul
SUSTINE PERFORMANTA
.
Prin acest program se acorda reduceri de pret,
MODULE GRATUITE
si alte facilitati celor care au rezultate deosebite.
Informare !

Inscrierea on-line este utilizata pentru estimarea cererii la cursuri si nu va garanteaza locul. Inscrierea efectiva se face prin semnarea contractului si plata partiala sau totala a modulului pentru care se opteaza.
Informare !

InfoAcademy isi rezerva dreptul de a repozitiona sau amana anumite clase pentru care nu exista suficiente solicitari. Veti fi anuntati din timp despre efectuarea unor astfel de modificari