Infoacademy
CISCO Networking Academy Program

Descriere generala

Cursul PHP 7 Advanced Programmer este al doilea modul al cursului de PHP si parte a suitei de cursuri pentru formare completa de web developeri, alcatuita din HTML5/CSS3, Javascript, Fundamente SQL, PHP Programmer, PHP Advanced Programmer. Pentru ordinea de parcurgere recomandata si diferite alte informatii utile consultati detalii despre suita web developer

Cursul aprofundeaza si fixeaza notiuni avansate PHP/MySQL, incluzand atat concepte teoretice, necesare pentru formarea unei baze solide, cat si aplicatii pentru fixarea cunostintelor dobandite.

Cursul este sustinut de instructori certificati Zend, excelenti pedagogi si profesionisti.

Materia este aliniata la PHP 7, cea mai recenta versiune PHP.

Persoanele carora li se adreseaza cursul PHP 7 Advanced Programmer

Persoane care cunosc limbajul de programare PHP dar doresc sa se perfectioneze si sa aprofundeze notiuni avansate de PHP (programare orientata pe obiect, lucrul cu baze de date, web services, framework-uri etc).

Persoanele care doresc sa se inscrie la acest curs trebuie sa respecte cerintele preliminare listate mai jos.

Cerinte preliminare obligatorii

Pot urma acest curs numai persoanele care:

  • au absolvit modulul I al cursului sau au cunostinte echivalente
  • au absolvit cursul de SQL/MySQL sau au cunostinte echivalente

Moduri de organizare a claselor

Structural exista 2 tipuri de clase - clase normale si clase cu program la cerere:

  • clase normale - dureaza 8 saptamani, cu o sedinta de curs si un examen pe saptamana. Aceste clase sunt optime din punctul de vedere al posibilitatilor de asimilare, aprofundare si fixare a cunostintelor incluse in curs
  • clase cu program la cerere - durata, modul de organizare si materia sunt stabilite de comun acord cu beneficiarul. Astfel de clase se deschid pentru firme care doresc sa pregateasca grupuri de salariati la sediul propriu sau la sediul InfoAcademy dupa un program care corespunde necesitatilor de interval orar, durata, notiuni predate etc.

Desfasurarea cursului pentru clasele normale

In fiecare saptamana are loc o sedinta de curs de 3.5h in a carei prima parte se prezinta si explica conceptele teoretice, urmand ca in a doua parte a sedintei ele sa fie fixate prin aplicatii. Pana la urmatoarea sedinta cursantul citeste online materia acelui capitol (recomandam alocarea a cel putin 4h), efectueaza practica individuala (recomandabil cel putin 2-3h) si sustine examenul online aferent. Predarea si materialele de curs sunt in limba romana. Examenele online sunt in limba engleza.

In afara de examenele de capitol mai exista inca doua examene de sinteza - unul la jumatatea cursului, care realizeaza o verificare intermediara a primei parti din materie, si unul la final ce acopera toata materia.

La finalul cursului studentul trebuie sa realizeze un proiect ce cuprinde cunostinte din intreaga materie.

Atentie! Este important ca studentul sa isi rezerve timpul necesar studiului si practicii in afara orelor de curs, pentru o buna asimilare si fixare a cunostintelor dobandite de-a lungul cursului!

Bonusuri

InfoAcademy acorda studentilor sai diferite facilitati, in anumite conditii: Detalii

Inscriere si preturi

Inscrierea online si in persoana

Va puteti inscrie online accesand linkul INSCRIERI ONLINE

Inscrierea online nu include plata on-line a cursului si nu obliga in nici un fel pe cel care o efectueaza, insa este recomandabila din mai multe puncte de vedere:

  • puteti primi informatii despre clasele programate si locurile disponibile
  • informatiile dvs sunt corect introduse in baza de date, evitand potentiala eroare de citire umana la semnarea contractului
  • aveti posibilitatea rezervarii locurilor, la cerere, pentru o perioada limitata (nu se aplica daca pentru clasa dorita sunt mai putin de 5 locuri libere)

Inscrierea efectiva si rezervarea locului in clasa dorita se face in momentul semnarii contractului si achitarii partiale sau totale a cursului.

Intervalele in care se efectueaza inscrieri sunt listate pe pe banda din stanga a site-ului. Clasele disponibile sunt afisate in fereastra principala (mentinerea mousului deasupra clasei dorite determina afisarea informatiilor referitoare la programul clasei, data de incepere si numarul de locuri libere )

Preturi curs PHP Advanced

Numele cursului Pretul pentru
Studenti/masteranzi/someri
Pretul pentru
Persoane fizice
Pretul pentru
Persoane juridice
Nr de ore predare+laborator Nr de sedinte
PHP Advanced 400 RON 580 RON 800 RON + TVA 28 8
  • Preturile de mai sus pot fi modificate fara notificare prealabila
  • Taxa se poate plati in 2 transe egale, prima la inscriere, a doua in termen de maximum 30 de zile de la inceperea cursului, cu exceptia persoanelor juridice care achita intr-o singura transa.
Informare !

InfoAcademy dispune de programul
SUSTINE PERFORMANTA
.
Prin acest program se acorda reduceri de pret,
MODULE GRATUITE
si alte facilitati celor care au rezultate deosebite.
Informare !

Inscrierea on-line este utilizata pentru estimarea cererii la cursuri si nu va garanteaza locul. Inscrierea efectiva se face prin semnarea contractului si plata partiala sau totala a modulului pentru care se opteaza.
Informare !

InfoAcademy isi rezerva dreptul de a repozitiona sau amana anumite clase pentru care nu exista suficiente solicitari. Veti fi anuntati din timp despre efectuarea unor astfel de modificari