Infoacademy

CISCO Networking Academy Program

Fundamentals of Java Programming

Programa cursului "Fundamentals of JAVA Programming" permite obtinerea mai multor certificari internationale cu statut de Certificari de Firma :

Certificari InfoAcademy
Certificari Oracle

1. Certificari InfoAcademy

• La terminarea modulului de Fundamentals of JAVA Programming se elibereaza un Certificat InfoAcademy care atesta promovarea cursului si specifica cunostintele acumulate.
• Certificatul este tiparit, semnat si stampilat de catre instructor si inmanat cursantului.
• Certificatul are statut de "Certificat de Firma".

2. Certificari ce pot fi obtinute pe baza cunostintelor acumulate in cadrul cursului Fundamentals of Java

Oracle Certified Professional, Java SE Programmer - este o certificare internationala cu statut de certificare de firma care poate fi obtinuta pe baza cunostintelor acumulate in cadrul cursului dupa promovarea examenului de certificare internationala (1Z0-851)

ATENTIE!

Am lansat
Pachete de cursuri
CCNA 1 - 4
CCNA 2 - 4
CCNA 3 - 4
la preturi foarte avantajoase. Detalii (click)
ATENTIE!

InfoAcademy dispune de programul
SUSTINE PERFORMANTA
.
Prin program se acorda
MODULE GRATUITE
si alte facilitati celor care au rezultate deosebite.
ATENTIE!
InfoAcademy este centru de testare VUE pentru orice tip de certificari. Au prioritate la inscrieri absolventii Infoacademy
ATENTIE!

Inscrierea on-line este utilizata pentru estimarea cererii diverselor cursuri si nu va garanteaza locul. Inscrierea efectiva se face prin semnarea contractului si plata partiala sau totala a modulului pentru care se opteaza.
ATENTIE!

InfoAcademy isi rezerva dreptul de a repozitiona sau amana anumite clase pentru care nu exista suficiente solicitari. Veti fi anuntati din timp despre efectuarea unor astfel de modificari