Infoacademy
CISCO Networking Academy Program

Certificari pentru absolventii CCNA Security

Certificari CISCO:

Programa cursului CCNA Security permite obtinerea mai multor certificari internationale cu statut de Certificari de Firma:
1. Certificari CISCO obtinute prin academiile CISCO
2. Certificari CISCO obtinute pe baza cunostintelor acumulate in academiile CISCO
3. Certificari CompTIA

1. Certificari ale academiilor CISCO pentru cursul de CCNA

La terminarea modulului de CCNA Security se elibereaza un certificat CISCO care atesta promovarea modulului si specifica cunostintele acumulate.
Certificatul are antetul CISCO si este eliberat de CISCO.
Certificatul are statut de "Certificat de Firma".

2. Certificari CISCO obtinute pe baza cunostintelor acumulate in academiile CISCO

CCNA Security
- este o certificare internationala cu statut de certificare de firma care poate fi obtinuta pe baza cunostintelor accumulate in academiile CISCO prin cursurile CCNA Security si promovand examenul de certificare #640-554 Implementing Cisco IOS Network Security (IINS).

3. Certificari CompTIA

CompTIA Security +
- este o certificare internationala cu statut de certificare de firma care poate fi obtinuta pe baza cunostintelor acumulate in cadrul cursului CCNA Security , a aprofundarii notiunilor din programa examenului CompTIA Security + , si promovand examenul de certificare corespunzator

Informare !

InfoAcademy dispune de programul
SUSTINE PERFORMANTA
.
Prin acest program se acorda reduceri de pret,
MODULE GRATUITE
si alte facilitati celor care au rezultate deosebite.
Informare !

Inscrierea on-line este utilizata pentru estimarea cererii la cursuri si nu va garanteaza locul. Inscrierea efectiva se face prin semnarea contractului si plata partiala sau totala a modulului pentru care se opteaza.
Informare !

InfoAcademy isi rezerva dreptul de a repozitiona sau amana anumite clase pentru care nu exista suficiente solicitari. Veti fi anuntati din timp despre efectuarea unor astfel de modificari