Infoacademy
CISCO Networking Academy Program

Cursuri Python Fundamentals

Cisco Award

Prezentare

Cursul este realizat de InfoAcademy.
Python este un limbaj de programare puternic, dar usor de utilizat. In momentul de fata, Python este considerat de multi inceputul unei cariere de success in programare datorita faptului ca este usor de retinut si de utilizat. Python a fost integrat in Micrsoft Studio, astfel ca acum in spatele unui program .NET poate sta un script python. De asemenea, Python poate fi integrat si in alte limbaje precum C, C++ sau Java. Detalii
Python este platform independent. Acest lucru permite rularea aceluiasi program/script pe sisteme de operare precum Windows, DOS, Macintosh, Linux si chiar IOS.
Un program in Python se scrie de trei pana la cinci ori mai rapid decat in limbajul Java, si este de cinci pana la zece ori mai scurt fata de limbajul C++.
Python este utilizat si de administratorii de system (windows sau linux). Pentru windows Python are posibilitatea de a accesa registrii de sistem, rula scripturi PowerShell sau manipula fisierele. Distributiile Linux de la Red Hat, Debian si Ubuntu, precum si Mac OS X vin cu Python preinstalat.
Companii precum Google, Hewlett-Packard, IBM, Industrial Light + Magic, Microsoft, NASA (pentru simularile de zbor), Red Hat, Verizon, Xerox si Yahoo Il folosesc. Activision, Ubisoft, Electronic Arts si Infogames au publicat jocuri ce au incorporate scripturi Python. Motorul de cautare youtube.com al filmelor postate este realizat in Python. Python nu se opreste aici deoarece exista site-uri care sunt integral realizate in Python (ex. Chess.com sau instagram.com sunt doar unele din acestea). Prin urmare Python poate realiza si pagini web in intregime sau integrat cu php, cu ajutorul modulelor python Django sau Flask. Pe langa acestea Python poate face si interfete grafice, jocuri sau aplicatii de tip consola, etc.
Cursurile se desfasoara cu predare aprofundata si aplicatii practice.
Cursurile sunt sustinute de instructori calificati. Detalii

Pesoanele carora li se adreseaza cursul/cerinte preliminare

Persoane care cunosc foarte putin sau deloc limbajul de programare Python si doresc sa invete programarea orientata pe obiecte, dar si crearea de interfete grafice moderne.
Persoane care doresc sa imbine cunostintele dobandite in alte limbaje de programare cu Python
Pentru acest curs nu este obligatoriu ca studentii sa detina cunostinte intr-un alt limbaj de programare.

Structura cursului

Cursul dureaza 8 saptamani .
Cursul consta din 10 ore/saptamana distribuite astfel: predare+laborator, studiu individual, fixare cunostinte (tema), autoevaluare (examinare on-line)

  • 3.5 ore teorie+laborator desfasurate "in-person" la academie ( profesor, predare aprofundata, exemple, realizare de aplicatii)
  • 4.5 ore studiul on-line al documentatiei si practica individuala, in afara academiei (nr de ore poate fi extins oricat in functie de capacitatea de asimilare si necesitatile fiecarui student)
  • 1 ora examen on-line, in afara academiei
  • 1 ora tema saptamanala, in afara academiei.

Documentatia cursului de Python:

Este organizata in 8 capitole
Este accesibila in limba romana, on-line, 24h/24h ,pe site-ul infoacademy.net
Este predata in limba romana de instructori acreditati
Este insotita de informatii suplimentare, considerate necesare unei pregatiri optime
Este insotita de materiale explicative, in limba romana, create de instructorii Infoacademy.
Asimilarea ei NU presupune cunostinte initiale de programare.

Examenele

Sunt de tip test grila
Se dau pe infoacademy.net
Sunt in numar de 10 (8 examene de capitol, un examen partial si un examen final); in general fiecarui capitol de teorie ii corespunde un examen
Examenele de capitol contin 20 de intrebari si se sustin on-line "de oriunde".
Examenele partial si final se sustin on-line, la sediul InfoAcademy, in prezenta unui reprezentant al academiei.
Fiecare examen de capitol poate fi dat de maxim 3 ori
Examenul final si cel partial pot fi date de maxim 2 ori fiecare.
Un examen se considera promovat daca procentul de raspunsuri corecte este de cel putin 75%

Inscrieri

Inscrierea se poate face ONLINE accesand linkul >> INSCRIERI ONLINE
Inscrierea ONLINE nu include plata on-line a cursului si nu obliga in nici un fel pe cel care o efectueaza, dar ajuta la inscrierea efectiva.
Inscrierea efectiva si rezervarea locului in clasa dorita se face in momentul semnarii contractului si achitarii partiale sau totale a cursului.
Clasele disponibile sunt afisate in fereastra principala Clase Disponibile ( mentinerea mousului deasupra clasei dorite determina afisarea informatiilor referitoare la programul clasei, data de incepere si numarul de locuri libere )

Sustine performanta

InfoAcademy acorda studentilor sai diferite facilitati, in anumite conditii: Detalii

Taxe
Tip Curs/Taxa Taxa (TVA inclus)
Studenti/masteranzi/someri
Taxa (TVA inclus)
Persoane fizice
Taxa
Persoane juridice
Nr de ore predare+laborator Nr de sedinte
Python Fundamentals 480 RON 680 RON 800 RON + TVA 28 8

ATENTIE!!!
- Preturile din tabel pot fi modificate in orice moment fara notificare prealabila.
- Taxa se poate plati in 2 transe egale, prima la inscriere, a doua in termen de maximum 30 de zile de la inceperea cursului, cu exceptia persoanelor juridice care achita intr-o singura transa.

Informare !

InfoAcademy dispune de programul
SUSTINE PERFORMANTA
.
Prin acest program se acorda reduceri de pret,
MODULE GRATUITE
si alte facilitati celor care au rezultate deosebite.
Informare !

Inscrierea on-line este utilizata pentru estimarea cererii la cursuri si nu va garanteaza locul. Inscrierea efectiva se face prin semnarea contractului si plata partiala sau totala a modulului pentru care se opteaza.
Informare !

InfoAcademy isi rezerva dreptul de a repozitiona sau amana anumite clase pentru care nu exista suficiente solicitari. Veti fi anuntati din timp despre efectuarea unor astfel de modificari