Infoacademy
CISCO Networking Academy Program

Descriere generala

Linux Advanced Servers & Security este al doilea modul al cursului de Linux, ce introduce si fixeaza notiuni avansate din domeniul securitatii si administrarii de servere. Puteti obtine detalii despre structura de module a cursului de Linux aici.

Cursul este sustinut de instructori certificati Cisco, CompTIA Linux+ si LPI, cu mare experienta practica si pedagogica. Detalii profesori

Documentatia InfoAcademy pentru Linux Admin & Servers este parte a programei pentru certificarile internationale CompTIA Linux+ si LPIC . Examenele de certificare pot fi sustinute prin intermediul centrului VUE al InfoAcademy. Detalii certificari internationale

Persoanele carora li se adreseaza cursul Linux Advanced Server & Security

Persoane care au parcurs primul modul de Linux si doresc cunostinte avansate legate de servere si securizare

Persoane care au cunostinte echivalente cu primul modul de Linu obtinute pe alte cai si doresc perfectionarea in domeniu

Cerinte preliminare

Pentru inscrierea la cursul de Linux Advanced Servers & Security sunt necesare:

 • cunostinte avansate de utilizare si administrare Linux, obtinute fie prin urmarea primului modul de Linux, fie prin modalitati alternative (ex: studiu individual)
 • cunostinte fundamentale de retelistica (adrese IP, subnetizare, tabela de routare, stiva TCP/IP), obtinute prin cursul de CCNA 1 sau modalitati alternative

Atentie! Cursul Linux Advanced Servers & Security porneste de la premiza ca studentul stapaneste bine notiunile din primul modul si construieste peste ele.

Moduri de organizare a claselor

Structural exista 2 tipuri de clase - clase normale si clase cu program la cerere:

 • clase normale - dureaza 12 saptamani, cu o sedinta de curs si un examen pe saptamana. Aceste clase sunt optime din punctul de vedere al posibilitatilor de asimilare, aprofundare si fixare a cunostintelor incluse in curs
 • clase cu program la cerere - durata, modul de organizare si materia sunt stabilite de comun acord cu beneficiarul. Astfel de clase se deschid pentru firme care doresc sa pregateasca grupuri de salariati la sediul propriu sau la sediul InfoAcademy dupa un program care corespunde necesitatilor de interval orar, durata, notiuni predate etc.

Desfasurarea cursului pentru clasele normale

In fiecare saptamana are loc o sedinta de curs de 3.5h in a carei prima parte se prezinta si explica conceptele teoretice, urmand ca in a doua parte a sedintei ele sa fie fixate prin aplicatii. Pana la urmatoarea sedinta cursantul citeste online materia acelui capitol (recomandam alocarea a cel putin 4h), efectueaza practica individuala (recomandabil cel putin 2-3h) si sustine examenul online aferent. Predarea si materialele de curs sunt in limba romana. Examenele online sunt in limba engleza.

In afara de examenele de capitol mai exista inca doua examene de sinteza:

 • unul la jumatatea cursului, sustinut online, care realizeaza o verificare intermediara a primei parti din materie
 • unul la final, sustinut de asemenea online, ce acopera toata materia

Suplimentar, exista doua sedinte de laborator dedicate - una inainte de examenul de mijloc al cursului si una inainte de final - in care se implementeaza scenarii de complexitate sporita.

Atentie! Este important ca studentul sa isi rezerve timpul necesar studiului si practicii in afara orelor de curs, pentru o buna asimilare si fixare a cunostintelor dobandite de-a lungul cursului!

Bonusuri

InfoAcademy acorda studentilor sai diferite facilitati, in anumite conditii: Detalii

Inscrieri

Inscrierea online si in persoana

Va puteti inscrie online accesand linkul INSCRIERI ONLINE

Inscrierea online nu include plata on-line a cursului si nu obliga in nici un fel pe cel care o efectueaza, insa este recomandabila din mai multe puncte de vedere:

 • puteti primi informatii despre clasele programate si locurile disponibile
 • informatiile dvs sunt corect introduse in baza de date, evitand potentiala eroare de citire umana la semnarea contractului
 • aveti posibilitatea rezervarii locurilor, la cerere, pentru o perioada limitata (nu se aplica daca pentru clasa dorita sunt mai putin de 5 locuri libere)

Inscrierea efectiva si rezervarea locului in clasa dorita se face in momentul semnarii contractului si achitarii partiale sau totale a cursului.

Intervalele in care se efectueaza inscrieri sunt listate pe pe banda din stanga a site-ului. Clasele disponibile sunt afisate in fereastra principala (mentinerea mousului deasupra clasei dorite determina afisarea informatiilor referitoare la programul clasei, data de incepere si numarul de locuri libere )

Preturi curs Linux Advanced

Numele cursului Pretul pentru
Studenti/masteranzi/someri
Pretul pentru
Persoane fizice
Pretul pentru
Persoane juridice
Nr de ore predare+laborator Nr de sedinte
Linux Advanced 580 RON 780 RON 900 RON + TVA 42 12
 • Preturile din tabel pot fi modificate in orice moment fara notificare prealabila.
 • Taxa se poate plati in 2 transe egale, prima la inscriere, a doua in termen de maximum 30 de zile de la inceperea cursului, cu exceptia persoanelor juridice care achita intr-o singura transa.
Informare !

InfoAcademy dispune de programul
SUSTINE PERFORMANTA
.
Prin acest program se acorda reduceri de pret,
MODULE GRATUITE
si alte facilitati celor care au rezultate deosebite.
Informare !

Inscrierea on-line este utilizata pentru estimarea cererii la cursuri si nu va garanteaza locul. Inscrierea efectiva se face prin semnarea contractului si plata partiala sau totala a modulului pentru care se opteaza.
Informare !

InfoAcademy isi rezerva dreptul de a repozitiona sau amana anumite clase pentru care nu exista suficiente solicitari. Veti fi anuntati din timp despre efectuarea unor astfel de modificari