Infoacademy
CISCO Networking Academy Program

Descriere generala

Linux Admin & Servers este primul modul al cursului de Linux, ce sta la baza pregatirii utilizatorilor si administratorilor de sistem pe diverse distributii de Linux. Puteti obtine detalii despre structura de module a cursului de Linux aici.

Cursul introduce, aprofundeaza si fixeaza notiuni fundamentale si avansate de utilizare, administrare de sistem si configurare de servere Linux.

Cursul este sustinut de instructori certificati Cisco, CompTIA Linux+ si LPI, cu mare experienta practica si pedagogica. Detalii profesori

Documentatia InfoAcademy pentru Linux Admin & Servers este parte a programei pentru certificarile internationale CompTIA Linux+ si LPIC . Examenele de certificare pot fi sustinute prin intermediul centrului VUE al InfoAcademy. Detalii certificari internationale

Persoanele carora li se adreseaza cursul Linux Admin & Servers

Persoane care nu stiu sa utilizeze si sa administreze Linux.

Persoane care au cunostinte minime de utilizare Linux dar aceste cunostinte nu sunt clare, structurate.

Programatori/dezvoltatori web care doresc sa cunoasca modul de configurare/monitorizare a serverelor Linux.

Persoane care au cunostinte de baza referitoare la sistemul de operare Linux si cunostinte fundamentale de retelistica dar nu au cunostintele necesare administrarii sistemelor bazate pe Linux (instalare/configurare/depanare servere si retea)

Cerinte preliminare

Pentru inscrierea la cursul de Linux Admin & Servers nu sunt necesare cunostinte initiale de Linux dar sunt necesare notiuni fundamentale de retelistica (obtinute prin cursul Cisco CCNA 1 sau prin studiu individual).

Moduri de organizare a claselor

Structural exista 2 tipuri de clase - clase normale si clase cu program la cerere:

  • clase normale - dureaza 14 saptamani, cu o sedinta de curs si un examen pe saptamana. Aceste clase sunt optime din punctul de vedere al posibilitatilor de asimilare, aprofundare si fixare a cunostintelor incluse in curs
  • clase cu program la cerere - durata, modul de organizare si materia sunt stabilite de comun acord cu beneficiarul. Astfel de clase se deschid pentru firme care doresc sa pregateasca grupuri de salariati la sediul propriu sau la sediul InfoAcademy dupa un program care corespunde necesitatilor de interval orar, durata, notiuni predate etc.

Desfasurarea cursului pentru clasele normale

In fiecare saptamana are loc o sedinta de curs de 3.5h in a carei prima parte se prezinta si explica conceptele teoretice, urmand ca in a doua parte a sedintei ele sa fie fixate prin aplicatii. Pana la urmatoarea sedinta cursantul citeste online materia acelui capitol (recomandam alocarea a cel putin 4h), efectueaza practica individuala (recomandabil cel putin 2-3h) si sustine examenul online aferent. Predarea si materialele de curs sunt in limba romana. Examenele online sunt in limba engleza.

In afara de examenele de capitol mai exista inca trei examene de sinteza:

  • unul la jumatatea cursului, sustinut online, care realizeaza o verificare intermediara a primei parti din materie
  • unul la final, sustinut de asemenea online, ce acopera toata materia
  • un examen practic in ultima sedinta de curs, in care cursantul va trebui sa configureze diferite servere, conform unei cerinte formulate de instructor

Atentie! Este important ca studentul sa isi rezerve timpul necesar studiului si practicii in afara orelor de curs, pentru o buna asimilare si fixare a cunostintelor dobandite de-a lungul cursului!

Sustine performanta

InfoAcademy acorda studentilor sai diferite facilitati, in anumite conditii: Detalii

Inscrieri

Inscrierea online si in persoana

Va puteti inscrie online accesand linkul INSCRIERI ONLINE

Inscrierea online nu include plata on-line a cursului si nu obliga in nici un fel pe cel care o efectueaza, insa este recomandabila din mai multe puncte de vedere:

  • puteti primi informatii despre clasele programate si locurile disponibile
  • informatiile dvs sunt corect introduse in baza de date, evitand potentiala eroare de citire umana la semnarea contractului
  • aveti posibilitatea rezervarii locurilor, la cerere, pentru o perioada limitata (nu se aplica daca pentru clasa dorita sunt mai putin de 5 locuri libere)

Inscrierea efectiva si rezervarea locului in clasa dorita se face in momentul semnarii contractului si achitarii partiale sau totale a cursului.

Intervalele in care se efectueaza inscrieri sunt listate pe pe banda din stanga a site-ului. Clasele disponibile sunt afisate in fereastra principala (mentinerea mousului deasupra clasei dorite determina afisarea informatiilor referitoare la programul clasei, data de incepere si numarul de locuri libere )

Preturi curs Linux Admin&Servers

Numele cursului Pretul pentru
Studenti/masteranzi/someri
Pretul pentru
Persoane fizice
Pretul pentru
Persoane juridice
Nr de ore predare+laborator Nr de sedinte
Linux Admin&Servers 580 RON 780 RON 900 RON + TVA 49 14
  • Preturile din tabel pot fi modificate in orice moment fara notificare prealabila.
  • Taxa se poate plati in 2 transe egale, prima la inscriere, a doua in termen de maximum 30 de zile de la inceperea cursului, cu exceptia persoanelor juridice care achita intr-o singura transa.
Informare !

InfoAcademy dispune de programul
SUSTINE PERFORMANTA
.
Prin acest program se acorda reduceri de pret,
MODULE GRATUITE
si alte facilitati celor care au rezultate deosebite.
Informare !

Inscrierea on-line este utilizata pentru estimarea cererii la cursuri si nu va garanteaza locul. Inscrierea efectiva se face prin semnarea contractului si plata partiala sau totala a modulului pentru care se opteaza.
Informare !

InfoAcademy isi rezerva dreptul de a repozitiona sau amana anumite clase pentru care nu exista suficiente solicitari. Veti fi anuntati din timp despre efectuarea unor astfel de modificari