Infoacademy
CISCO Networking Academy Program

LINUX Modulul II

Programa cursului Linux Utilizare, Administrare si Securitate este parte a materiei mai multor certificari internationale cu statut de Certificari de Firma

Certificari CompTIA
Certificari LPI ( LINUX Professional Institute )

Certificari Linux:

CompTIA Linux+ - este o certificare internationala cu statut de certificare de firma care poate fi obtinuta pe baza cunostintelor acumulate urmand cursul Linux Utilizare, Administrare si Securitate al InfoAcademy, urmat de o pregatire individuala suplimentara si apoi promovand examenul de certificare la un centru de testare Pearson Vue. Sustinerea certificarii este posibila la centrul Vue al InfoAcademy.

LPIC-1 - este o certificare internationala cu statut de certificare de firma care poate fi obtinuta pe baza cunostintelor acumulate urmand cursul Linux Utilizare, Administrare si Securitate al InfoAcademy, urmat de o pregatire individuala suplimentara si apoi promovand examenul de certificare la un centru de testare Pearson Vue. Sustinerea certificarii este posibila la centrul Vue al InfoAcademy.

LPIC-2 - este o certificare internationala cu statut de certificare de firma care poate fi obtinuta pe baza cunostintelor acumulate urmand cursul Linux Utilizare, Administrare si Securitate al InfoAcademy, urmat de o pregatire individuala suplimentara si apoi promovand examenul de certificare la un centru de testare Pearson Vue. Sustinerea certificarii este posibila la centrul Vue al InfoAcademy.

Informare !

InfoAcademy dispune de programul
SUSTINE PERFORMANTA
.
Prin acest program se acorda reduceri de pret,
MODULE GRATUITE
si alte facilitati celor care au rezultate deosebite.
Informare !

Inscrierea on-line este utilizata pentru estimarea cererii la cursuri si nu va garanteaza locul. Inscrierea efectiva se face prin semnarea contractului si plata partiala sau totala a modulului pentru care se opteaza.
Informare !

InfoAcademy isi rezerva dreptul de a repozitiona sau amana anumite clase pentru care nu exista suficiente solicitari. Veti fi anuntati din timp despre efectuarea unor astfel de modificari