Infoacademy
CISCO Networking Academy Program

Descriere generala

JavaScript este un limbaj de programare dezvoltat initial pentru modificarea paginilor web. Ulterior a devenit principalul instrument pentru a crea continut web interactiv. In prezent este folosit atat in partea de Front-End, cat si in partea de Back-End, servere de baze de date, aplicatii desktop, aplicatii mobile si aplicatii embedded, etc.

Cursul JavaScript Fundamentals face parte din suita de cursuri pentru formare completa de web developeri, alcatuita din HTML5/CSS3, JavaScript, Fundamente SQL, PHP Programmer, PHP Advanced Programmer. Pentru ordinea de parcurgere recomandata si diferite alte informatii utile consultati detalii despre suita web developer

Cursul prezinta elementele de baza ale JavaScript utilizand ultima versiune, ES6, si cum pot fi acestea folosite pentru a crea pagini web interactive.

Cursul este o continuare a cursului HTML5 / CSS3.

Materia este mapata partial pe specializarea Full Stack Web Developer care va cuprinde module atat din Back-End cat si Front-End.

Persoanele carora li se adreseaza cursul de JavaScript Fundamentals

➢ Celor care vor sa continue cursul HTML5 / CSS3.

➢ Celor care vor sa invete elementele de baza ale unui limbaj de programare.

➢ Celor care au folosit versiunile anterioare de JavaScript si doresc sa cunoasca noile caracteristici introduse in ES6.

➢ Celor care doresc sa-si construiasca o cariera in domeniul dezvoltarii de aplicatii web.

Structura cursului

Cursul dureaza 8 saptamani. Participarea la curs necesita 10 ore / saptamana distribuite in modul urmator:

➢ 3.5 ore - predare + practica desfasurate la academie.

➢ 3.5 ore - studiu individual in afara academiei (numarul de ore poate varia in functie de capacitatea de invatare, cunostinte anterioare si necesitatile fiecarui student).

➢ 2 ore - tema si exercitii pentru fixarea cunostintelor in afara academiei.

➢ 1 ora - autoevaluare on-line in afara academiei

Documentatia

Este organizata in 8 lectii in limba romana, disponibila on-line, accesibila 24 x 7 pe site-ul infoacademy.net.

Este predata in limba romana insotita de exercitii, teme si informatii suplimentare necesare unei pregatiri optime.

Examene si promovare

Sunt de tip test grila si contin intre 15 si 20 intrebari, in limba romana.

Se dau pe site-ul infoacademy.net.

Sunt in numar de 10, dintre care 8 aferente fiecari lectii, sustinute on-line de oriunde, un examen intermediar si unul final, sustinute la sediul InfoAcademy in prezenta instructorului sau a unui reprezentant al academiei.

Fiecare examen de lectie poate fi sustinut de maxim 3 ori, cu exceptia celui intermediar si a celui final, care poate fi sustinut doar de 2 ori.

Un examen se considera promovat daca procentul de raspunsuri corecte este de cel putin 75%.

Promovarea cursului presupune promovarea celor 10 examene si ADMIS la proiect (temele transmise).

Exercitii si teme

Fiecare lectie are un set de exercitii care permit aplicarea practica a conceptelor prezentate in lectie. Arhiva cu rezolvarile exercitiilor se trimite cursantului, dupa fiecare lectie, prin email.

Fiecare lectie are o tema care permite fixarea si aplicarea practica a cunostintelor. Arhiva cu rezolvarea temei trebuie trimisa instructorului, dupa fiecare lectie. Notarea pentru teme va fi trecuta in catalog, in rubrica proiect, cu Admis (toate temele rezolvate corect) sau Respins (teme nerezolvate).

Se acorda indrumare individuala pe tot parcursul cursului pentru clarificarea conceptelor discutate, rezolvarea exercitiilor si a temelor.

Bonusuri

InfoAcademy acorda studentilor sai diferite facilitati, in anumite conditii:Detalii

Inscrieri

Inscrierea online si in persoana

Va puteti inscrie online accesand linkul INSCRIERI ONLINE

Inscrierea online nu include plata on-line a cursului si nu obliga in nici un fel pe cel care o efectueaza, insa este recomandabila din mai multe puncte de vedere:

  • puteti primi informatii despre clasele programate si locurile disponibile
  • informatiile dvs sunt corect introduse in baza de date, evitand potentiala eroare de citire umana la semnarea contractului
  • aveti posibilitatea rezervarii locurilor, la cerere, pentru o perioada limitata (nu se aplica daca pentru clasa dorita sunt mai putin de 5 locuri libere)

Inscrierea efectiva si rezervarea locului in clasa dorita se face in momentul semnarii contractului si achitarii partiale sau totale a cursului.

Intervalele in care se efectueaza inscrieri sunt listate pe banda din stanga a site-ului. Clasele disponibile sunt afisate in fereastra principala (mentinerea mousului deasupra clasei dorite determina afisarea informatiilor referitoare la programul clasei, data de incepere si numarul de locuri libere )

Preturi curs JavaScript Fundamentals

Numele cursului Pretul pentru
Studenti/masteranzi/someri
Pretul pentru
Persoane fizice
Pretul pentru
Persoane juridice
Nr de ore predare+laborator Nr de sedinte
JavaScript Fundamentals 480 RON 680 RON 800 RON + TVA 28 8
  • Preturile din tabel pot fi modificate in orice moment fara notificare prealabila.
  • Taxa se poate plati in 2 transe egale, prima la inscriere, a doua in termen de maximum 30 de zile de la inceperea cursului, cu exceptia persoanelor juridice care achita intr-o singura transa.
Informare !

InfoAcademy dispune de programul
SUSTINE PERFORMANTA
.
Prin acest program se acorda reduceri de pret,
MODULE GRATUITE
si alte facilitati celor care au rezultate deosebite.
Informare !

Inscrierea on-line este utilizata pentru estimarea cererii la cursuri si nu va garanteaza locul. Inscrierea efectiva se face prin semnarea contractului si plata partiala sau totala a modulului pentru care se opteaza.
Informare !

InfoAcademy isi rezerva dreptul de a repozitiona sau amana anumite clase pentru care nu exista suficiente solicitari. Veti fi anuntati din timp despre efectuarea unor astfel de modificari