Infoacademy
CISCO Networking Academy Program

Descriere generala

Cursul Web Design cu HTML 5 & CSS 3 face parte din suita de cursuri pentru formare completa de web developeri front-end si back-end, alcatuita din HTML5/CSS3, JavaScript, Fundamente SQL, PHP Programmer, PHP Advanced Programmer. Pentru ordinea de parcurgere recomandata a cursurilor si alte informatii utile consultati detalii despre suita de cursuri Full Stack Web Developer

HTML 5 este un limbaj ce permite descrierea continutului unei pagini web, iar CSS 3 aplica stilurile de afisare asupra acestui continut. Versiunile recente de HTML si CSS raspund cerintelor curente pentru design-ul paginilor web, ca adaptarea de responsive la diferite dimensiuni de ecrane, aplicatii pentru telefoane mobile/tablete ce folosesc pagini web pentru interfata cu utilizatorul, suport pentru multimedia.

Cursul de HTML5 si CSS3 prezinta si aplica ultimele versiuni ale acestor standarde.

Programa cursului cuprinde toate cunostintele necesare pentru realizarea, organizarea si stilizarea aspectului vizual al paginilor web.

Cui se adreseaza cursul de HTML5 & CSS3

➢ Celor care nu au cunostinte anterioare de HTML5 sau CSS3

➢ Studentilor care au cunostinte despre versiunile anterioare HTML/CSS si doresc actualizarea lor

➢ Studentilor care doresc sa devina dezvoltatori web

➢ Programatorilor ce doresc obtinerea abilitatilor de realizare si stilizare a paginilor web

Structura cursului HTML5 & CSS3

Cursul dureaza 10 saptamani si presupune alocarea a aproximativ 10 ore/saptamana, distribuite astfel:

➢ 3.5 ore - predare si practica de realizare a paginilor web - desfasurate la academie.

➢ 3.5 ore - studiu individual in afara academiei (numarul de ore poate varia in functie de capacitatea de invatare, cunostinte anterioare si necesitatile fiecarui student).

➢ 2 ore - tema si exercitii pentru fixarea cunostintelor in afara academiei.

➢ 1 ora - examen de autoevaluare online -in afara academiei

Documentatia cursului

Este organizata in 10 capitole in limba romana, disponibila on-line, accesibila oricand pe site-ul InfoAcademy

Se preda in limba romana, insotita de exercitii, teme si informatii suplimentare necesare unei pregatiri optime.

Examene si promovare

Examenele sunt de tip test grila si contin intre 15 si 20 intrebari, in limba romana.

Examenele se dau pe site-ul InfoAcademy.

Sunt in numar de 12, dintre care 10 aferente fiecari lectii, sustinute on-line de oriunde, un examen intermediar si unul final, sustinute la sediul InfoAcademy in prezenta instructorului sau a unui reprezentant al academiei.

Fiecare examen de lectie poate fi sustinut de maxim 3 ori, cu exceptia celui intermediar si a celui final, care pot fi sustinute doar de cate 2 ori.

Un examen se considera promovat daca procentul de raspunsuri corecte este de cel putin 75%.

Promovarea cursului presupune promovarea celor 12 examene si ADMIS la proiect (temele transmise).

Exercitii si teme pentru cursul HTML5 & CSS3

Fiecare lectie are un set de exercitii care permit aplicarea practica a conceptelor prezentate in lectie. Arhiva cu rezolvarile exercitiilor se trimite cursantului, dupa fiecare lectie, prin email.

Fiecare lectie are o tema care permite fixarea si aplicarea practica a cunostintelor. Arhiva cu rezolvarea temei trebuie trimisa instructorului, dupa fiecare lectie. Notarea pentru teme va fi trecuta in catalog, in rubrica proiect, cu Admis (toate temele rezolvate corect) sau Respins (teme nerezolvate).

Se acorda indrumare individuala pe tot parcursul cursului pentru clarificarea conceptelor discutate, rezolvarea exercitiilor si a temelor.

Reduceri si gratuitati

InfoAcademy acorda studentilor sai diferite facilitati, in anumite conditii: Cursuri gratuite InfoAcademy pentru studentii cu performanta ridicata.

Inscriere si pret curs

Inscrierea online si in persoana

Va puteti inscrie online accesand linkul INSCRIERE LA CURS

Inscrierea online nu include plata on-line a cursului si nu obliga in nici un fel pe cel care o efectueaza, insa este recomandabila din mai multe puncte de vedere:

  • puteti primi informatii despre clasele programate si locurile disponibile
  • informatiile dvs sunt corect introduse in baza de date, evitand potentiala eroare de citire umana la semnarea contractului
  • aveti posibilitatea rezervarii locurilor, la cerere, pentru o perioada limitata (nu se aplica daca pentru clasa dorita sunt mai putin de 5 locuri libere)

Inscrierea efectiva si rezervarea locului in clasa dorita se face in momentul semnarii contractului si achitarii partiale sau totale a cursului.

Intervalele in care se efectueaza inscrieri sunt listate pe pe banda din stanga a site-ului. Clasele disponibile sunt afisate in fereastra principala (mentinerea mousului deasupra clasei dorite determina afisarea informatiilor referitoare la programul clasei, data de incepere si numarul de locuri libere )

Preturi curs "Web Design - HTML & CSS"

Numele cursului Pretul pentru
Studenti/masteranzi/someri
Pretul pentru
Persoane fizice
Pretul pentru
Persoane juridice
Nr de ore predare+laborator Nr de sedinte
HTML5 / CSS3 500 RON 700 RON 900 RON + TVA 35 10
  • Pretul cursului de Web Design cu HTML se poate achita si in 2 rate egale, prima la inscriere, iar a doua in termen de maximum 30 de zile de la inceperea cursului. Pentru firme/persoane juridice se solicita achitarea integrala.
  • Preturile cursurilor se pot modifica fata de cele afisate pe site. Va rugam sa ne contactati sau sa va inscrieri online
Informare !

InfoAcademy dispune de programul
SUSTINE PERFORMANTA
.
Prin acest program se acorda reduceri de pret,
MODULE GRATUITE
si alte facilitati celor care au rezultate deosebite.
Informare !

Inscrierea on-line este utilizata pentru estimarea cererii la cursuri si nu va garanteaza locul. Inscrierea efectiva se face prin semnarea contractului si plata partiala sau totala a modulului pentru care se opteaza.
Informare !

InfoAcademy isi rezerva dreptul de a repozitiona sau amana anumite clase pentru care nu exista suficiente solicitari. Veti fi anuntati din timp despre efectuarea unor astfel de modificari